Rookkanalen kopen bij rookafvoerwinkel

U bent vast op zoek naar een heel goede kwaliteit rookkanalen tegen de juiste prijs? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze webshop is gespecialiseerd in emaille en dubbelwandige rvs rookkanalen. Bij ons krijgt u gegarandeerd een goede kwaliteit rookkanaal tegen een goede prijs.
Onze rookkanalen zijn prima te gebruiken met een hout kachel, pellet kachel of een openhaard. Verder kunnen deze kachelbuizen zowel binnenshuis als buitenshuis geïnstalleerd worden.

De beste rookkanalen in inox

Met onze RVS dubbelwandige rookkanalen is het veilig aanleggen van een kachel of haard eenvoudig. Bekijk ons assortiment dubbelwandig geïsoleerde rookafvoerproducten voor alle soorten kachels en haarden. Door middel van de mooie klemband is het aan elkaar bevestigen van de inox rookkanaal elementen snel en veilig te realiseren.

Mooi design

De vormgeving van zowel de zwarte emaille als de rvs rookkanalen is strak en tijdloos. Het bevestigen van het emaille rookkanaal aan het dubbelwandig rvs rookkanaal kan middels het enkelwandig naar dubbelwandig aansluitstuk.
Heeft u vragen? Dan stel nu uw vraag en graag geven wij u advies over de mogelijkheden en oplossingen.

Gratis verzending met DHL

op alle orders vanaf € 200,00

Verzekerd van beste kwaliteit

Betalen met je eigen bank

iDeal / PayPal / Mastercard